Markt

Onze zelfgekweekte groenten zijn heerlijk!

Wij zijn trots om zo veel verschillende soorten biologische en heerlijke groenten op Koningshof te kunnen verbouwen. Sommige van onze soorten zijn specifiek voor onze regio. Kom maar proeven!

Groente met roots

Op de zaterdagen staat de groente-kraam op het erf!  Je kan dan bij ons terecht voor ‘Groente met Roots’ uit onze eigen kas en producten van andere lokale initiatieven.
Gezonde producten tegen een redelijke prijs!

Koningshof To Go

Kom langs en geniet van de ervaring om zelf je seizoens-groenten te oogsten en te ontdekken hoe voortreffelijk deze smaken!*

*I.v.m. de Corona beperkingen is het momenteel niet mogelijk om zelf te oogsten en zijn de groenten  alleen bij de kraam verkrijgbaar.

Koffiekeet & Kaslokaal

Bij mooi weer kan je heerlijk buiten zitten in een van onze boomgaarden. Bij de Koffie Keet kan je terecht voor iets fris, een heerlijke espresso of cappucino met iets lekkers erbij. Er is ook ijs!
Is het minder mooi weer? Zoek dan een fijn plekje onder de druiven in ons ‘Kaslokaal’. 

Imkerij

Met verschillende boomgaarden, moestuinen en bloemrijke pluktuin is Koningshof een droomplek voor een aantal bijenvolken. Sinds dit voorjaar hebben we twee nieuwe imkers, Anneleen Hulshof en Mark Koren.Onze imkers delen de oogst met de bijen; een deel om te overwinteren en een deel voor ons om van te proeven.

Kom je een keertje op bezoek?

Alvast voor in je agenda:
Zaterdag 19 september van 11.00-14.00 zijn onze imkers aanwezig en kunnen ze je meer over de bijen vertellen en laten proeven van de heerlijke honing!
Meer info volgt.

 

Locatie

}

OPENINGSTIJDEN

Elke Zaterdag

10:00 – 15:30

Koningsweg 135a

3585LA Utrecht

Contact & SOCIAL MEDIA

Heb je vragen over onze producten?
Neem dan contact op met:

Robbert Jongerius

groente@koningshof-utrecht.nl