Kom je uit de buurt?

Doe mee met de Slow Food beweging

Start de verandering

Wil je wel een lokale groenten proeven, of wil je onder professionele begeleiding je eigen groenten verbouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Koop heerlijke biologische groenten

Op Koningshof is het iedere zaterdag ‘Koningshof to Go’. Je kan dan gezonde groenten kopen tegen een redelijke prijs. Kom langs en geniet van de ervaring om zelf je seizoens-groenten te oogsten en hoe voortreffelijk deze smaken!

Leer biologische groenten te verbouwen

Op Koningshof leren we veel door dingen samen te doen. In onze kas groeit alles een maand eerder dan buiten. Zo kunnen we laten zien wat je kan gaan doen in je eigen moestuin en ook hoe je dat kan gaan doen.

Wil je een eigen tuintje?

Er zijn tuinen van ongeveer 25 tot 50 m2, die per jaar verhuurd worden. Ideaal voor mensen die graag een eigen plekje zoeken om groenten te verbouwen.

Proeverijen & speciale workshops

Wij houden van goed voedsel en bovenal van het samen delen van goed voedsel. Regelmatig organiseren wij proeverijen en workshops met speciale gasten voor een leuke middag of avond samen.

Deel je gedachten in een debat of discussie

We organiseren filmavonden, conferenties, debatten en discussies om het bewustzijn over goed voedsel te bevorderen en de Slow Food beweging in Utrecht te stimuleren.

Feest

Zoek je een speciale plek voor een speciale gelegenheid? Wij kunnen dit verzorgen in de groene oase van Koningshof. Kies voor een Koningshof experience!

Word vrijwilliger op Koningshof

Word lid van het team vrijwilligers op Koningshof!

Het is de beste kans om met ons te ‘ leren door te doen’. Op Koningshof help je ons om prachtige groente te telen zonder de verplichting om een eigen moestuin bij te houden.