Help ons om in Utrecht een duurzame, lokale voedselketen te bouwen

doneerWord lid

Uw steun maakt het verschil

Koningshof groeit uit van kleine vereniging, geïnitieerd door 6 landschapsarchitecten in 2012 naar een voedselplatform met betekenis. Steeds meer mensen beseffen het belang van een lokale, duurzame voedselketen. Help ons verder te groeien en kennis te verspreiden. Sluit je aan bij ons platform!

Bezoekers, studenten en kinderen kunnen op Koningshof kennis maken met duurzame landbouw

Educatie en het overbrengen van kennis vormen de kern van Koningshof; van rondleidingen in de kas en activiteiten in de kindertuin tot workshops en debatten.

We houden lokale groenten en eeuwenoude kennis over voedsel levend

Dankzij onze samenwerking met lokale zaadkwekerijen cultiveren we lokale variëteiten die anders onbekend zouden blijven.

We experimenteren, innoveren en delen onze kennis

Koningshof is een actief laboratorium en leercentrum dat vooruitstrevende kennis produceert en overdraagt voor een alternatieve en duurzame voedselketen.

Hoe kun je ons steunen?

.

Word vrijwilliger op Koningshof

Word lid van het team vrijwilligers op Koningshof! Het is de beste kans om met ons te ‘leren door te doen’. Op Koningshof help je ons om prachtige groente te telen zonder de verplichting om een eigen moestuin bij te houden.

Word lid

En krijg 10% korting op alle workshops, evenementen, Koningshof to Go en huur van de ruimte.

A

Doe een gift

Zet je overtuiging om in daden: steun Koningshof en haar initiatief om een duurzame, lokale voedselketen op te zetten in Utrecht.

Help ons om in Utrecht een duurzame, lokale voedselketen te bouwen

Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: 10,00€