Tuintje huren?

Start de verandering!

Wil je lokale groenten proeven, of wil je onder professionele begeleiding je eigen groenten verbouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Op Koningshof leren we veel door dingen samen te doen. In onze kas groeit alles een maand eerder dan buiten. Zo kunnen we laten zien wat je kan gaan doen in je eigen moestuin en ook hoe je dat kan gaan doen. Contributie seizoen 2020*: Hele tuin (ca. 4x12m) €300,- dit is incl. 1 krat, excl. een borg van €50,- Halve tuin (ca. 4x6m) €175,- dit is incl. 1 krat, excl. een borg van €25,- *Prijzen kunnen aangepast worden    Momenteel is er een wachtlijst voor 2021. Vanwege de grote belangstelling kunnen we helaas niet aangeven hoe lang het zal duren voordat er een plekje vrij is.
Wat krijg je als je een tuintje huurt?
  • Op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 is er altijd iemand van het team Koningshof aanwezig voor het beantwoorden van vragen of het geven van tips.
  • Je kan je tuin iedere dag bezoeken van zonsopgang tot zonsondergang (anders in overleg).
  • We organiseren regelmatig* een presentatie of workshop met verschillende thema’s over het telen van groenten, het oogsten, het bewaren, bereiden en opeten daarvan. Wij proberen de kosten hiervoor voor de deelnemers van Koningshof zo laag mogelijk te houden.
  • *Door de huidige situatie en het voorkomen van de verspreiding van het Corona virus zal er een aangepast programma zijn.
  • De tuinen worden/zijn omheind met een hekwerk (met ingegraven gaas) tegen de hazen en konijnen, we kunnen niet voorkomen dat alles wat bijvoorbeeld vliegt of hoger springt dan pak hem beet 70 centimeter een ‘hapje mee komt eten’.
  • Desgewenst kunnen wij er tegen een kleine vergoeding voor zorgen dat je tuin aan het begin van het seizoen gefreesd/machinaal omgespit wordt.
  • Er is gereedschap, zoals kruiwagens, emmers, spades, harken, schoffels etc. aanwezig. Opbergruimte voor eigen klein (hand)gereedschap, schepjes, handschoenen, laarzen etc. (tegen een vergoeding van €5,- per/jaar per krat) Deze ruimte is niet afgesloten, dus geen waardevolle dingen bewaren op Koningshof, dit is voor eigen risico.
  • Toiletruimte, hiervoor is een schoonmaakrooster, waarbij iedere tuin twee keer per jaar verantwoordelijk is voor het schoonmaken.
  • Bij vies weer kan je schuilen inzet hout/gereedschapshok of bij ons in de kas, daar staan tafels en stoelen en is een piepkleine bibliotheek met (moes)tuinboeken, maar je kan daar ook lekker je meegebrachte lunch genieten.

Locatie

}

openingstijden

Elke zaterdag van 10:00 tot 16:00

Koningsweg 135a

3585LA Utrecht

Contact & SOCIAL MEDIA

Heb je vragen Koningshof?

Mail dan naar:

info@koningshof-utrecht.nl